'Bungaloweigenaar claimt schade moord Hazeleger'

UTRECHT - De eigenaar van het bungalowpark in Soesterberg waar miljonairsdochter Sandra Hazeleger (45) werd vermoord heeft een schadeclaim neergelegd bij haar nabestaanden. Die zijn hierdoor zeer ontdaan, schrijft de Telegraaf.
De man heeft de minderjarige kinderen van het slachtoffer deze week een brief laten sturen, waarin hij ruim 8000 euro van hen vordert voor de schade die het bungalowpark door de moord zou hebben geleden.
Schoonmaakkosten en huur worden geclaimd. Zelfs de door de politie in beslag genomen bureaustoel waarop Hazeleger door haar parter is gewurgd, wordt op de kinderen verhaald.
De 50-jarige Bob H. heeft twaalf jaar celstraf gekregen voor de moord op zijn vriendin Sandra Hazeleger. Hij is in hoger beroep gegaan. H. vermoordde Hazeleger in een bungalow in Soesterberg door haar met een hondenriem te wurgen. Hij deed dit na een opmerking over een verpeste vakantie. De relatie tussen de twee was niet goed. Hazeleger zou haar partner vaak kleineren.
Na de moord dumpte H. het lichaam van de vrouw in een sloot in Woudenberg. Hij liep tegen de lamp nadat hij de auto waarin hij het lichaam van Hazeleger had vervoerd in brand wilde steken.