Vluchtauto schietpartij Houten uitgebrand teruggevonden

UTRECHT - De vluchtauto die is gebruikt na de dodelijke schietpartij bij het Van der Valkhotel in Houten is uitgebrand teruggevonden. Dat meldde de politie zaterdagmorgen.
De wagen is in de nacht van vrijdag op zaterdag geparkeerd en in brand gestoken aan de Eendrachtlaan in Utrecht. De politie hoopt dat getuigen rond 2.00 uur iets hebben opgemerkt en zich willen melden. De auto was gestolen en voorzien van valse kentekenplaten. Over het merk wil de politie niets kwijt. Het onderzoek naar de toedracht en het motief is nog in volle gang.

SECTIE

Bij de schietpartij zijn twee doden gevallen. Het gaat om twee mannen uit het Noord-Brabantse Wijk en Aalburg van 53 en 47 jaar oud. Volgens de politie zijn de slachtoffers geen familie van elkaar.
Zondag wordt sectie verricht op hun lichamen. Dan moet onder meer duidelijk worden door hoeveel kogels ze zijn getroffen. Getuigen melden aan RTV Utrecht dat de mannen van dichtbij door het hoofd zijn geschoten toen ze de hotellobby verlieten. Eenmaal op de grond werd er nog een paar keer op ze gevuurd.

Rust keert weer na schietpartij bij Van der Valkhotel Houten