112-nieuws: Baasje en hond gewond bij steekpartij na ruzie, slachtoffer met steekwond loopt hostel in Utrecht binnen

Baarn/Utrecht - In dit bericht houden we je op de hoogte van het laatste 112-nieuws uit de provincie Utrecht. Het is een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de regio.

12.39: Update: Gezochte hondeneigenaar meldt zich nadat wandelaar en zijn hond gewond raakte

De hondeneigenaar die met zijn Golden Retriever gezocht werd na een melding van een steekpartij in Baarn heeft zich gemeld. Het incident gebeurde vanmorgen rond 7.00 uur in een parkje ter hoogte van de kruising tussen de Goeman Borgesiuslaan en De Geerenweg. Hierbij raakten een andere hondeneigenaar en zijn rottweiler gewond. De man die zich gemeld heeft is aangehouden. De politie laat weten dat de aanleiding een vechtpartij is tussen de twee honden.

10.10: Brandweer rukt uit voor vreemde lucht, oorzaak blijkt nagellak

De brandweer is gisteravond opgeroepen voor een vreemde lucht in een appartementencomplex aan de Hoefseweg in Amersfoort. De melder zou iets ruiken dat leek op aceton. Volgens de veiligheidsregio zou dit een signaal kunnen zijn dat er een drugslab in de buurt is.
Nadat de hulpdiensten arriveerden bleek dat niet het geval te zijn; een buurtbewoner die haar nagels lakte de 'boosdoener' te zijn. De politie is in gesprek gegaan met de betrokkenen, de brandweer kon terug naar de kazerne.
© Marnix Manschot Fotografie

08.59: Slachtoffer met steekwond aangetroffen in Utrecht

Een gewond persoon is vanmorgen aangetroffen met een steekwond in Utrecht. Het slachtoffer liep rond 7:45 uur gewond een hostel op de Neude binnen, waarna het personeel eerste hulp verleende. Nadat de hulpdiensten arriveerden is het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de ingang van het hostel tijdelijk afgezet en heeft de zaak in onderzoek.
© De ingang van het hostel is afgezet

08.52: Baasje en hond gewond bij steekpartij na ruzie met andere hondeneigenaar in Baarn

Bij een steekincident vanmorgen in Baarn zijn een man en zijn hond gewond geraakt. De aanleiding van het geweld was volgens de politie een conflict met een andere hondeneigenaar. Het steekincident gebeurde rond 07:00 uur in het parkje ter hoogte van de kruising tussen de Goeman Borgesiuslaan en De Geerenweg. De man raakte lichtgewond aan zijn hand, meldt een verslaggever ter plaatse. Zijn rottweiler raakte zwaargewond. Het dier is met een reguliere ambulance overgebracht naar het Universitair Dierenziekenhuis in Utrecht. De politie is naar de tweede hondeneigenaar op zoek. Volgens het signalement droeg de man een bruine jas en had hij een Golden Retriever bij zich.