Politie zoekt Utrechtse beveiliger die arm van bezoeker brak

© Politie Midden-Nederland
Utrecht - Een avondje stappen aan de Oudegracht in Utrecht liep voor een 29-jarige man uit op een gebroken arm. Na een conflict werd hij de club uitgezet en werd zijn arm gebroken door een beveiliger, meldt het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld. De politie is nu op zoek naar deze man.
In de nacht van zaterdag 16 september op zondag 17 september was de man uit in een club aan de Oudegracht, aldus het opsporingsprogramma. Na een conflict tussen een vrouw en haar partner en deze man, werd hij de club uitgezet. Dit alles is gefilmd door een bijstander die bovenaan de gracht stond.

Hardhandige aanpak

Volgens Bureau Hengeveld mocht het stel weer terug de club in, maar moest de man van 29 jaar buiten blijven. Daarna wilde hij terug de club in en ging hij weer in de rij staan. Volgens de politie waren de beveiligers het hier niet mee eens.
Op de video is te zien dat vier beveiligers hem uit de rij trokken. Eén van de beveiligers draaide de arm van het slachtoffer zo hardhandig op zijn rug, waardoor de arm brak.
Man wordt mishandeld door beveiliger van nachtclub
De politie is op zoek naar de beveiliger die de arm van het slachtoffer heeft gebroken. Ook heeft de politie navraag gedaan bij de eigenaar van de club, maar die wil niet meewerken aan het onderzoek.