Verdachte steekpartij Tivoli blijft 90 dagen langer in voorarrest

© RNU
Utrecht - De verdachte van de dodelijke steekpartij bij TivoliVredenburg blijft langer in voorarrest. De 51-jarige man blijft in ieder geval nog 90 dagen vastzitten. Dat heeft de Utrechtse rechtbank vandaag beslist. De verdachte zit vast op verdenking van moord, of doodslag. Bij de steekpartij kwam een 41-jarige man om het leven die werkte als schoonmaker in het muziekcentrum.
De verdachte moest vandaag voor de raadkamer van de rechtbank Midden-Nederland verschijnen. Dat laat de rechtbank vandaag weten op X, het voormalige Twitter. Eerder werd de 51-jarige verdachte voor veertien dagen in bewaring gesteld door de rechter-commissaris van de rechtbank Midden-Nederland.
Het incident gebeurde op zondag 19 november rond 07.00 uur. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Op het moment van de steekpartij waren er geen evenementen in het gebouw, liet de politie eerder weten. De verdachte, die in de loop van zondagochtend werd aangehouden, kende het slachtoffer uit de schoonmaakbranche.