Opnieuw vrouw gestoken aan de Balijelaan in Utrecht, politie zoekt getuigen

Archief.
Archief. © Tobias Bos
Utrecht - Aan de Balijelaan in Utrecht is afgelopen nacht rond 02.25 uur een 23-jarige vrouw met een scherp voorwerp gestoken en beroofd van haar schoudertas. Het incident vond plaats vlakbij de kruising met de Croeselaan.
De vrouw raakte lichtgewond. De politie laat weten dat het om een ongeveer 25-jarige man gaat die tussen 1,70 en 1,75 meter lang is en een slank postuur heeft. Hij spreekt Nederlands, heeft donkerkleurig haar en een donkerkleurig baardje met snor. Tijdens de overval droeg hij vermoedelijk een donkerblauw trainingspak, vestje met rits en een loszittende broek die donker van kleur waren.
De dader was op de fiets, mogelijk een model omafiets. Na de beroving stapte hij op deze fiets en reed weg in de richting van de Balijebrug. De recherche zoekt getuigen of mensen die meer informatie hebben.
Opmerkelijk genoeg werd een eveneens 23-jarige vrouw drie dagen geleden eveneens het slachtoffer van een steekincident aan de Balijelaan. De politie laat weten dat het gaat om twee losstaande zaken, maar onderzoekt wel of er een verband is.