Overleden supporter Reavan herdacht met actie tijdens FC Utrecht - Feyenoord

© Dion Balfoort
Utrecht - Tijdens de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord is zondagmiddag de verongelukte Reavan herdacht. In de 23e minuut heeft de stadionomroeper iedereen opgeroepen om een minuut lang voor hem te klappen. Dat gebeurde massaal. Ook was er op de schermen een foto van de 23-jarige Bilthovenaar te zien. De familie van Reavan zou ook in het stadion zijn geweest.
Reavan kwam dinsdag om het leven bij een ongeluk met zijn motor in Nieuwegein. Daarmee is hij op een auto gebotst. Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.
Reavan was groot FC Utrecht-fan en regelmatig in de Galgenwaard te vinden. De actie werd eerder deze week al aangekondigd en verspreid op sociale media door een aantal van zijn vrienden en medesupporters. Romano, één van de initiatiefnemers, zei eerder dat hij hoopte dat het hele stadion zou meedoen. "Om zo Reavan de eer te geven die hij verdient en zijn aanwezige familie een steuntje in de rug te geven."
Reavans vriendengroep heeft ook een spandoek gemaakt dat tijdens de wedstrijd te zien was:
Op de plek van het ongeluk in Nieuwegein staan kaarsen, liggen bloemen en FC Utrecht-sjaals. FC Utrecht-speler Zidane Iqbal is deze week ook langsgekomen om stil te staan bij Reavans overlijden.
FC Utrecht wist de wedstrijd niet te winnen. Ze verloren met 1-5 van Feyenoord. Het wedstrijdverslag vind je hier: