Volg alle wedstrijden van FC Utrecht live vanaf je telefoon (of computer)

© Orange Pictures
Utrecht - Gaat FC Utrecht morgen de eerste punten van het seizoen binnenslepen? Je volgt het live bij RTV Utrecht. Vanaf dit seizoen kun je het live verslag van iedere wedstrijd online beluisteren, bijvoorbeeld via je telefoon of computer. Bij de eerste twee wedstrijden van FC Utrecht luisterden er al duizenden mensen naar het vertrouwde commentaar van sportverslaggever René van den Berg en zijn team analisten.
Iedere wedstrijd verschijnt in onze app en op de website een artikel over de wedstrijd met daarin een knop om het audioverslag aan te zetten.

Wil je altijd een seintje krijgen als we live gaan?

Dat kan heel handig met onze app. Heb je die nog niet dan kun je de app downloaden. Voor iPhone of iPad kun je hier terecht. Gebruikers van Android gaan hier naar toe.

Hoe werkt het?

In de RTV Utrecht-app ga je rechts onderin je scherm naar het menu en dan helemaal onderaan naar ‘instellingen’. Klik dan op ‘notificaties’ en zorg dat je sport aanzet. Bij iedere wedstrijd sturen we je dan een berichtje zodat je het verslag meteen kunt volgen. Uiteraard kun je ook nieuws-notificaties aanzetten, dan houden we je op de hoogte van grote nieuwsgebeurtenissen en mooie verhalen uit de provincie.
De eerstvolgende wedstrijd is morgen in Zwolle tegen PEC.