Beautysalon beschoten aan Amsterdamsestraatweg in Utrecht

© Google Street View
Utrecht - Bij een beautysalon aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht zijn vannacht meerdere schoten gelost. Er is niemand gewond geraakt, wel is er schade aan het pand. Dat ontdekte de eigenaresse vanochtend zelf toen ze aankwam bij haar werk.
Agenten hebben een groot deel van de ochtend onderzoek gedaan. Een woordvoerder zegt dat voorlopig nog niets bekend is over het motief van de dader(s). De salon mag vanmiddag gewoon open. De kogelgaten in de voorruit zijn afgedekt met een A4'tje.
De beschoten salon heet FullGlamDutch en zit tegenover de Wibra, niet ver van de kruising met de Marnixlaan. De eigenaresse zegt dat het naar omstandigheden goed met haar gaat. "Maar we zijn erg geschrokken."

Getuigenoproep

De politie hoopt dat getuigen die meer informatie hebben over de beschieting zich melden. Het zou rond 3.30 uur zijn gebeurd. De schutter zou een man zijn die vanaf de Marnixlaan kwam aangelopen. Hij droeg een gewatteerde donkere jas met capuchon, een donkere broek en zwarte schoenen met een witte zoolrand.