Wie stak de Porsche van Mohamed Ihattaren in brand?

© Koen Laureij
Utrecht - De politie zoekt getuigen van de brand in de Porsche Panamera van voetballer Mohamed Ihattaren. De auto werd in de nacht van maandag 26 op dinsdag 27 september in brand gestoken. De sportwagen stond geparkeerd in de Bernadottelaan in de Utrechtse wijk Kanaleneiland.
Rond 03.00 uur kwam de melding van de autobrand binnen bij de brandweer en politie. Op het moment dat de hulpdiensten de straat inreden, zagen ze geen hand voor ogen door de enorme rookontwikkeling die was ontstaan door de brand. Op beelden van cameratoezicht is te zien hoe de auto in brand vliegt. Wie de auto in brand steekt, is helaas niet te zien. De beelden zijn vandaag voor het eerst getoond in het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld.
Op beelden van cameratoezicht is te zien hoe de Porsche van Ihatarren in brand vliegt
De politie vertelde daar ook dat er onlangs al "zeer interessante informatie binnengekomen is", maar wat die informatie inhoudt kan de politie nog niet zeggen. De politie doet nu een dringend beroep op getuigen om naar voren te komen met informatie als ze iets weten over zowel de personen die achter de brand zitten als het motief van de brand.
Wie stak de Porsche van Mohamed Ihattaren in brand?