UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

Van Domburg vereerd bij herbenoeming als burgemeester van IJsselstein

IJSSELSTEIN - Patrick van Domburg is ook de komende zes jaar burgemeester van IJsselstein. In een buitengewone raadsvergadering is hij gisteravond herbenoemd. Van Domburg: "Ik ben vereerd met de herbenoeming als burgemeester van IJsselstein! Met veel zin en motivatie zal ik samen met de gemeenteraad, onze medewerkers, de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties verder werken aan onze schitterende stad, IJsselstein."

Van Domburg legde de verklaring en belofte af aan commissaris van de Koning Hans Oosters. In mei besloot de gemeenteraad Van Domburg voor te dragen voor een nieuwe termijn. De VVD'er is sinds 2015 burgemeester van IJsselstein. Voor zijn periode in IJsselstein was Van Domburg ruim twaalf jaar politiek actief in Zoetermeer. Daar zat hij eerst in de gemeenteraad en werd hij later wethouder.

D66-raadslid Jos Pel is de plaatsvervangend raadsvoorzitter. Hij zegt: "Patrick is goed voor IJsselstein. Hij is een aimabele man, die goed en laagdrempelig is te benaderen. Zowel binnen als buiten de stad zet hij zich in voor de belangen van IJsselstein en haar inwoners. In die zin is hij een echte 'burgervader'; niet alleen voor de inwoners, maar ook voor ons als gemeenteraad.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -