UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

Ook na laatste zoektocht nog steeds geen spoor van vermiste Rida Zoundri, maar familie geeft niet op

1/2
ZEIST - Opnieuw hebben twee zoekteams in de Oostenrijkse stad Innsbruck gezocht naar Rida Zoundri. Er is geen enkel spoor aangetroffen van de 19-jarige man uit Zeist.

Rida raakte rond 30 mei vermist tijdens een wandeltocht in een natuurgebied rondom Innsbruck. In het laatste telefoongesprek dat hij voerde met zijn moeder, vertelde hij over gezondheidsproblemen. Daarna is er geen contact meer geweest met Rida.

 Bij een eerdere zoektocht werd Rida ook niet aangetroffen. Bij een eerdere zoektocht werd Rida ook niet aangetroffen. | Foto: Hamid Zoundri


Frank de Goot


De bekende forensisch patholoog Frank de Goot leidt één van de zoekteams. Zijn specialismes zijn zwaar terrein zoekwerk, identificatie en herkenning van menselijke resten. In zijn laatste rapportage schrijft De Goot dat het zoekgebied opnieuw flink is verkleind.

"Het gaat nu om een flank van 500 bij 200 meter en twee geulen van circa 2 km lengte. Als na uitzoeken van deze locaties opnieuw zou blijken dat het slachtoffer niet wordt aangetroffen dient de mogelijkheid dat hij zich niet in het gebied bevindt op te dringen."


Niet in het gebied


"We houden er nu rekening mee dat hij misschien wel helemaal niet in dat gebied is," vertelt Hamid Zoundri. De oom van Rida is al sinds het begin van de vermissing de drijvende kracht achter de zoektochten.

"Maar waar hij dan wel is, weten we niet. We geven in ieder geval niet op totdat we weten wat er gebeurd is."


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -