Win de Jaarbeurs voor 1 dag: Antje Monteiro is het volgende jurylid

© ANP
UTRECHT - Een paaldansevenement, uitvindersbeurs of het EK jiujitsu? Over een paar weken buigt de zeskoppige jury zich over de tientallen ideeën die jullie hebben ingezonden om een hal of de theaterzaal van de Jaarbeurs voor één dag te vullen met een mooi evenement. Deze week stellen we die jury aan jullie voor. Na Hans van Breukelen is Antje Monteiro het tweede jurylid.
Nu Nederland langzaam maar zeker weer opengaat, ontstaat er weer ruimte voor evenementen. RTV Utrecht en de Jaarbeurs zijn daarom een actie gestart. Welk evenement zou jij organiseren als je voor 1 dag de Jaarbeurs tot je beschikking krijgt? De komende weken laten we jullie ideeën zien, volgen we kanshebbers en in augustus is dan het evenement zelf. Meer weten over de actie, lees dan hier alle verhalen.
"Ik denk dat ik wel het meest bekend ben als zangeres", zegt Monteiro met gevoel voor understatement. Musicalster, presentatrice, actrice: haar CV is langer dan de Domtoren hoog is. Monteiro is dan ook geen onbekende in de Jaarbeurs en het Beatrixtheater waar ze bijvoorbeeld met de musicals Mamma Mia! en We Will Rock You thuiswedstrijden speelde.
"Ik zei meteen volledig ja", zegt Monteiro over haar deelname als jurylid. "Ik zei: jongens, ik vind dit zo'n leuke actie, wat ontzettend leuk bedacht en wat gaaf als ik daar een bijdrage aan mag leveren."
Wie jurylid Monteiro wil overtuigen met zijn of haar idee moet met een onderscheidend idee komen, waar creativiteit bij komt kijken. "En of het een maatschappelijke meerwaarde heeft, dat vind ik ook wel leuk."