UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

De nazomer is in aantocht, vandaag eerste warme dag in een nieuwe reeks

PROVINCIE UTRECHT - Wie van warmte houdt, heeft geluk, want de nazomer komt eraan. Vanaf vandaag loopt de temperatuur op tot 23 graden. Morgen en overmorgen wordt het nog warmer, met een piek op dinsdag, dan wordt het 30 graden. Na de hittegolf koelde het snel af. De zon maakte plaats voor veel bewolking en regen. De komende dagen wordt het dus weer een stuk warmer.

Vandaag is er nog wel wat bewolking maar laat de zon zich geregeld zien. In De Bilt werd het om 12.50 uur 20,5 graden en dat was het volgens Weeronline de honderdste keer dat de grens van 20 graden is overschreden. Vanavond klaart het echt op in het land en morgen wordt het een paar graden warmer. Maandagavond kun je weer eens lekker buiten eten, rond de klok van acht is het nog steeds 20-24 graden.

Dat we nog een aantal (mogelijk) tropische dagen krijgen in september gebeurt niet vaak. De laatste keer dat dat gebeurde was op 13 en 14 september 2016. Toen werd het in De Bilt op 13 september 31,2 graden en de dag erna 31,4 graden.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -