UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

Coronacijfers: 3 doden en 1 nieuwe ziekenhuisopnames in provincie Utrecht

PROVINCIE UTRECHT - In de provincie Utrecht is sinds gisteren drie personen overleden aan Covid-19. Het aantal ziekenhuisopnames in de regio stijgt met één en staat nu op 871. Het totaal aantal coronadoden in de provincie is nu 413. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM.

Het officiële aantal doden door het coronavirus in Nederland is gestegen naar 5962, 6 meer dan een dag eerder. In Nederlandse ziekenhuizen zijn de afgelopen 24 uur 9 nieuwe patiënten opgenomen vanwege het coronavirus, waarmee het totale aantal patiënten in Nederlandse ziekenhuizen op 11.744 staat. Sinds de uitbraak zijn er in Nederland 46.545 mensen positief getest op Covid-19, 103 meer dan een dag eerder.

Het werkelijke aantal doden ligt overigens hoger, omdat niet iedereen wordt getest. Bovendien worden sterfgevallen soms pas na enkele dagen doorgegeven. Ook de gegevens over de ziekenhuismeldingen komen soms later binnen.

In onderstaande grafiek is de ontwikkeling te zien van het aantal ziekenhuisopnames als gevolg van het coronavirus. Ook het aantal geregistreerde besmettingen en sterfgevallen staan in de grafiek.
[Localfocus:https://localfocuswidgets.net/5ed3b16fb9a5b]


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -