UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

Willem uit Hei- en Boeicop hoort vanavond of hij op zoek mag naar liefde in Boer Zoekt Vrouw

HEI- EN BOEICOP - Gaat boer Willem uit Hei- en Boeicop de provincie Utrecht vertegenwoordigen in Boer Zoekt Vrouw? Die vraag wordt na maanden wachten vanavond beantwoord in het populaire tv-programma.

In september werd bekend dat één Utrechtse boer kans maakt om in het datingprogramma van KRO-NCRV op zoek te gaan naar de liefde. Vanavond wordt duidelijk of boer Willem sindsdien genoeg brieven heeft ontvangen om onder leiding van Yvon Jaspers op date te gaan.

Willem liet in september weten te zoeken naar een 'niet-dominante vrouw' met 'een christelijke achtergrond'. Veel ervaring met het andere geslacht heeft de melkveehouder niet: "Ik ben twee keer in mijn leven uit geweest met een vrouw en beide keren was de klik er niet." Maar de inwoner van Hei- en Boeicop heeft wel wat te bieden. Hij is naar eigen zeggen 'loyaal en zachtaardig' en wil 'het beste voor elkaar'.

Boer Zoekt Vrouw is al vijftien jaar een van de best bekeken programma's op de Nederlandse televisie. Een gemiddelde aflevering wordt door zo'n 4 miljoen mensen gezien. Dit jaar werden ruim 1100 brieven verstuurd aan de negen boeren en één boerin. De vijf boeren met de meeste brieven worden op tv gevolgd. Hoe het de rest vergaat, is te volgen via een webserie.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -