UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

E-stepper afgetuigd door straatrovers, politie zoekt taxichauffeur die te hulp schoot

AMERSFOORT - De politie onderzoekt de mishandeling van een man met een elektrische step in Amersfoort. Er wordt specifiek gezocht naar een taxichauffeur die het slachtoffer geholpen heeft tijdens het incident.

Het geweld vond plaats in de nacht van zaterdag 8 op zondag 9 februari. De 28-jarige e-stepper had gewerkt in een horecagelegenheid en reed rond 04.15 uur naar huis over de Leusderweg. Bij een onderwijsinstelling in die straat werd hij belaagd door twee jongens die geld wilden. Toen het slachtoffer zei dat hij niks bij zich had, werd hij diverse keren geslagen.

Het lukte de man vervolgens om op te staan en contact te krijgen met een taxichauffeur die richting het centrum reed. De bestuurder was zo vriendelijk om het slachtoffer af te zetten bij het politiebureau, maar hij heeft geen gegevens achtergelaten. De politie wil graag alsnog in contact met hem komen. Mogelijk heeft de chauffeur de straatrovers, die het Juliana van Stolberpark in vluchtten, nog gezien.

Het gaat om twee blanke jongens van ongeveer 1.80 meter lang met een slank postuur. Beiden droegen zwarte kleding en een pet.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -