UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

'Ridouan T. betrokken bij nog meer liquidaties'

UTRECHT - De vermeende drugsbaron en liquidatieverdachte Ridouan T. uit Vianen wordt gekoppeld aan nog meer moorden. Volgens kroongetuige Tony de G. heeft hij opdracht gegeven voor nog eens drie dodelijke afrekeningen en een reeks moordpogingen. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie na berichtgeving van het AD. Dat brengt het aantal liquidaties dat hij zou hebben laten uitvoeren op negen.

T., die onlangs werd opgepakt in Dubai, wordt momenteel vervolgd in het monsterproces Marengo, waarin hem vijf moorden en het voorbereiden van nog eens vijf moorden ten laste worden gelegd. Het gaat onder meer om liquidaties in Utrecht en n in IJsselstein.

Net als in het Marengo-proces is er in het onderzoek naar motorclub Caloh Wagoh een kroongetuige die T. als opdrachtgever aanwijst. Nu blijkt dat deze kroongetuige, Caloh Wagoh-lid Tony de G., T. nog eens direct of indirect aan vier moorden koppelt, blijkt uit documenten die het AD heeft ingezien.

Volgens Inez Weski, de advocaat van T., gaat het slechts om speculaties. "Clint wordt niet in dat proces vervolgd. De betreffende kroongetuige heeft niets omtrent clint uit eigen wetenschap en heeft ook nimmer contact met clint gehad."


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.

Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -