UStad UStad UStad UStad

- advertentie -
- advertentie -

Warme herfstdagen op komst: kwik stijgt naar 20 graden

UTRECHT - Aan het eind van de week wordt het iets warmer. In het weekend kan het lokaal zelfs 20 graden worden. Dat meldt Weeronline.

Vanmiddag kan het plaatselijk regenen, maar soms breekt de zon even door. Het kwik stijgt naar 14 graden in het zuidoosten tot 16 graden in de rest van het land.

Morgen regent het ook weer. Met temperaturen van 13 of 14 graden is het fris voor de tijd van het jaar. Er staat een overwegend matige zuidwestenwind. Morgenavond zijn er in het hele land nog buien mogelijk met kans op onweer. Ook in de nacht valt op veel plaatsen regen. Het wordt dan 8 tot 11 graden.

Donderdag zijn er weer buien, maar er zijn ook droge perioden met zon. Er staat een stevige wind uit het westen tot zuidwesten. De temperatuur komt uit op 14 tot 16 graden.

WARMER VANAF VRIJDAG

Vrijdag is het met 16 tot 18 graden enkele graden warmer dan de dagen daarvoor. Droog blijft het niet. Vrijwel de hele dag is er kans op regen. De zon laat zich niet of nauwelijks zien. Het waait opnieuw stevig vanuit het zuidwesten.

De dagen daarna loopt de temperatuur verder op. Op beide weekenddagen kan het in het zuidoosten 20 graden worden. Ook in de rest van het land is het dan met 17 tot 19 graden wat aan de warme kant voor de tijd van het jaar. Soms schijnt de zon, maar de kans op neerslag blijft aanwezig. Weerman Arie Verrips van RTV Utrecht verwacht dat het zaterdag 19 graden wordt in onze regio.


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht

- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -