UStad UStad UStad UStad

Maliha (22) uit Utrecht vermist, politie maakt zich zorgen

1/2
UTRECHT - Maliha Batool uit Utrecht is vermist. De 22-jarige Utrechtse is al bijna twee weken spoorloos. De politie maakt zich grote zorgen: "We hebben geen idee wat er gebeurd kan zijn."

De laatste keer dat iemand contact had met Maliha was op donderdag 8 augustus. Ze voerde toen een telefoongesprek vanaf het Cremerplein, in de wijk Nieuw Engeland.

"Alle scenario's zijn aanwezig", zegt een politiewoordvoerder. "Zowel een vrijwillig vertrek als een mogelijk strafbaar feit." Haar opsporingsbericht is de afgelopen dagen al veel gedeeld op social media, maar dat leverde de politie weinig tot geen bruikbare tips op.

Toen Maliha voor het laatst werd gezien droeg ze een rode jurk, een zwarte broek, een zwarte hoofddoek en witte schoenen.

Mensen die tips hebben over de verblijfplaats of situatie van Maliha kunnen contact opnemen met de politie via 0800-6070.

 Maliha droeg een hoofddoek toen ze 8 augustus voor het laatst werd gezien. Maliha droeg een hoofddoek toen ze 8 augustus voor het laatst werd gezien. | Foto: Politie


Reageren op dit bericht? Mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.
Nieuwsoverzicht