Verkeersconflict loopt uit op mishandeling

© Google Street View
Utrecht - Een verkeersconflict in Utrecht escaleert en eindigt in een mishandeling, waarbij een 57-jarige man slachtoffer wordt. Het incident vond plaats in de wijk Overvecht, op de Tampicodreef.
Het conflict begon toen het slachtoffer rond 22:30 uur vertrok vanaf de Amsterdamsestraatweg. Hij merkte al snel een auto hem op korte afstand volgde en ging bumperkleven. De twee inzittenden van de achtervolgende auto gebaarden dat ze wilden vechten en bleven het slachtoffer volgen, ondanks zijn pogingen om hen af te schudden. Uiteindelijk reed het slachtoffer een doodlopende straat in, de Tampicodreef, waar hij uitstapte.

Escalatie

Hier escaleerde de situatie, waarbij de twee mannen uit de andere auto onmiddellijk op het slachtoffer afstapten en hem begonnen te mishandelen. Het geweld resulteerde in het verlies van bewustzijn van het slachtoffer, die vervolgens de hulpdiensten belde. Het slachtoffer liep diverse verwondingen op, waaronder wonden en blauwe plekken. De politie onderzoekt de zaak en roept eventuele getuigen op om zich te melden.

Tips

Heb je iets gezien aan de Tampicodreef in Utrecht Overvecht vrijdagavond 22 maart rond 22:30 uur? Weet je wie die twee bumperklevers zijn? Of heb je camerabeelden? De politie ontvangt ze graag! Geef alles wat je weet door via de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000. 
Uitzending 27 maart 2024
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.