Wie zijn deze agressieve mannen?

© RTV Utrecht
Utrecht - UPDATE 1 MRT: De identiteit van beide verdachten is bekend. Het gaat om een man van 18 uit Amersfoort en een jongen van 16 uit Leusden. Dank voor het meedenken!
In een fastfoodrestaurant aan de Lange Viestraat zijn twee mannen mishandeld. Het gebeurde zondag 19 november rond 04:00 uur.
De vrienden zijn samen op stap geweest en besluiten nog wat te gaan eten en plaatsen hun bestelling via een bestelzuil. Achter zich horen ze een groepje mannen zeggen dat ze moeten opschieten. Daarop ontstaat een discussie.

Gevecht

De discussie loopt uit op een gevecht, waarbij één van de slachtoffers voorover valt. Het gevecht verplaatst zich naar buiten, waar beide mannen hard geschopt en geslagen worden. Ze raken dermate gewond dat ze naar het ziekenhuis moeten.

Tips

De politie wil graag weten wie deze agressievelingen zijn. Herken jij één van de jongens? Of weet je waar ze zijn? Dan horen wij dat graag. Je kunt je tip gratis doorbellen via 0800-6070. Liever anoniem? Dan kan dat ook door gratis te bellen naar 0800-7000 of online via meldmisdaadanoniem.nl.
Uitzending 28 februari 2024
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie.