Klanten met korte lontjes mishandelen medewerkster

© RTV Utrecht
De Meern - UPDATE 10 MEI: Goed nieuws over deze zaak. Door tips van kijkers is de identiteit van alle drie de verdachten inmiddels bekend. Eén van de verdachten heeft zichzelf gemeld bij de politie. Dank voor het meedenken!
Een medewerkster van een supermarkt aan het Mereveldplein kan het juiste product voor een klant niet vinden. Hierop wordt zij mishandeld.

Verkeerde product

In de Albert Heijn staat op zaterdagavond 14 januari rond 21:30 uur een klant aan de servicebalie. Hij vraagt om filtertips voor sigaretten. De medewerkster pakt filtertips maar dit is helaas niet het goede product. Als de medewerkster daarna opnieuw het verkeerde product pakt verliest de kant zijn geduld. Hij slaat het product uit haar handen.

Klappen

Er ontstaat een woordenwisseling tussen de man en de medewerker. Dan komt er een vrouw naast de man staan die waarschijnlijk bij de man hoort. Ze mengt zich in de discussie. Ineens trekt de vrouw de medewerkster aan haar haren over de servicebalie en deelt een aantal klappen uit. De man probeert de vrouw van de medewerkster af te trekken. Een man met een Gucci-pet deelt ook nog een paar klappen uit aan de medewerkster. Uiteindelijk worden de agressieve klanten de winkel uit begeleid. De medewerkster heeft aangifte gedaan.
Alle informatie is welkom bij de tiplijn: 0800 - 6070. Anoniem een tip doorgeven kan door te bellen met Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.
Uitzending 26 april 2023
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie