Maaltijdbezorger mishandeld in Utrecht

© Politie Midden-Nederland
Utrecht - Een 26-jarige maaltijdbezorger is mishandeld door een agressieve voetganger. Na de mishandeling loopt de dader op z'n gemak verder.

Fietspad

De plek des onheils ligt tussen het centraal station en de wijk Lombok. Het is zaterdagavond 11 maart, rond 19:00 uur. Een maaltijdbezorger fietst langs het NH-hotel. Hij steekt de Graadt van Roggenweg over richting de Damstraat. Midden op het fietspad loopt een man. Als de bezorger hier iets van zegt ontstaat er ruzie tussen de twee. Dit mondt uit in een gevecht.

Tanden

De maaltijdbezorger krijgt flinke klappen tegen zijn hoofd. De bezorger probeert de man van zich af te houden door hem weg te duwen. De aanvaller blijft tegen de bezorger zeggen dat hij hem dood gaat maken. De bezorger wordt hard in zijn gezicht getrapt. Als hij valt, merkt hij dat hij een aantal tanden mist. De agressieve man houdt het dan voor gezien en loopt rustig weg, richting het station.

Bewakingsbeeld

Vóór de mishandeling is de man te zien op bewakingsbeeld in de Kanaalstraat in de wijk Lombok. Ná de mishandeling is hij te zien op bewakingsbeeld op straat en op het station.

Signalement verdachte

- licht getinte huid
- 20 en 25 jaar oud
- 1,60 lang
- smal spits gezicht
- donkere snor
- zwart haar 
- witte plastic tas
- zwart bomberjack, in witte letters 'Los Angeles' op de rug

Tips

Mocht u dit agressieve figuur herkennen, neem dan contact op met de politie: 0800-7060. Of bel anoniem met M: 0800-7000.
Uitzending 19 april 2023
Bureau Hengeveld is een samenwerking tussen RTV Utrecht, Politie Midden-Nederland en het Openbaar Ministerie